Beogradski izbori
Beogradski izbori
Beogradski izbori Vesti

Nijedan veći  medij nije došao na skupštinu Dosta je bilo

Beogradski izbori

Nijedan veći tradicionalni medij nije došao na današnju skupštinu Dosta je bilo da izvesti građane o planovima Dosta je bilo za predstojeće beogradske izbore.

Osim agencija Beta i FoNet, nijedna televizija, niti štampani medij, nije smatrao da je u interesu javnosti da čuje da koalicija  Dosta je bilo i Dveri cilja dvocifren rezultat i pobedu na izborima 4. marta. Da je tačka okupljanja koalicije borba protiv lopovluka, korupcije i kriminala.

Da su se Dosta je bilo i Dveri složili oko besplatnih udžbenika i vrtića, povraćaja novca za preplaćeno zamljište i oporezivanja neizgrađenog građevinskog zemljišta koju su i ova, i prethodna vlast poklonile navodnim investitorima.

Nije izgleda u interesu građana da saznaju da DJB i Dveri nakon izbora neće ni na koji način sarađivati sa SNS i njihovim satelitima, a da je sa ostalim strankama saradnja moguća jedino ako prihvate principe transparentnog upravljanja javnim novcem i imovinom.

Mediji se izgleda dele na one koji podržavaju vlast i bivšu vlast. Mi ćemo se i dalje boriti protiv medijskog mraka. Zato smo i pokrenuli nedeljnik Beogradski glas u kojem sve opozicione političke opcije imaju prostor da iskažu svoje stavove i mišljenje, bez obzira što se DJB sa tim stavovima i politikama ne slaže.